2009. június 19., péntek

Kazán


Rá esett a választás. Immergas, 24 kw, beépített tárolós turbó kazán. Hogy miért? Egyrészt, mert szakemberek szerint jó minőség, másrészt akció keretén belül olcsóBBan jutottunk hozzá, mint bárhol máshol láttuk eddig, és ami a legfontosabb, és mindenképp figyelembe kellett venni az az, hogy a szomszéd városban van szakszervíze, merthát hiába garanciális javítást végeznek rajta, a kiszállást sajnos általában fizetni kell és nem mindegy, hogy Debrecenből jönnek Tárnokra vagy Érdről. Eredetileg kazán+tárolót terveztünk, de helytakarékossági okok miatt a beépített tárolós mellett döntöttünk.
Hogy hol és mennyiért kaptuk meg? ITT (237.000 Ft-cserekészülékkel)

Itt még meg kell említenem az úgynevezett (legalábbis én így hívom) be nem kalkulált költségek kategóriájába eső gázóraszekrényt, ami azonos típusnál is üzletenként eltérő árban kapható. KT-2-es, műbizonylattal ellátott (ez fontos, különben nem veszik át!!!) szekrényt, szintén fenti üzletben vásároltunk lábbal együtt (igen! külön kell megvenni a szekrényt és a lábakat) durván 30.000 Ft-ért, vagyis több, mint 10.000 Ft-tal olcsóbban, mint mondjuk a TIGÁZ diósdi kirendeltségén, vagy bármely más üzletben.

4 megjegyzés:

Andi írta...

Szia megkérdezhetem a gázon kívül fogtok e még más módon is fűteni? Andi

Ebdette írta...

Szia! Igen, tervben van, a nappaliba tervezünk olyan kandalló beépítését, ami vizet is melegít és rá van kötve a teljes fűtés-rendszerre. Sajnos ez még a jövő zenéje, először legyen kész a ház :)

Andi írta...

:) Hamarabb készen lesztek mint gondolnád! Nagyon jó ütemben haladtok hasonlítsd csak össze a tavalyi állapototok:)

Ebdette írta...

Andi!
Pénz kérdése az egész...a bank másfél milliót visszatart lakhatási utánra :\ Pont az kéne, hogy teljesen befejezzük a házat és ne kelljen még jövőre is dolgozni rajta.