2009. június 14., vasárnap

Lélekerősítő

Egy kis dizájnkodás (csak magyarosan kérem:D)






Ha padlólapot nem is sikerült még vennünk, a színek és a dekoráció kezdenek összeállni. Természetesen ki kérem Balázs véleményét, de ő általában vagy rábólint, vagy vállat vonogat, vagy rosszabb esetben rám szól, hogy nem ilyenekkel kéne egyenlőre foglalkoznom.

Tehát... Nappalihoz és az előszobához a Supralux színvilágából a Chardonay lett választva, konyha-étkezőhöz pedig Olaszrizling fantázia névvel ellátott beltéri falfesték. Ide lesz majd 2 csík, mennyezettől padlóig a jobb oldalon látható, középső, kékes-barnás mintázatú tapétából.
Nagyon tetszik még a Csokilikőr színű is, valahova mindenképp be szeretném majd csempészni...
A felső, virágmintás, öntapadós virágok a mi szobánkba fognak kerülni, az ágy középvonalába, plafontól lefelé elosztva. Az alapszín, egyenlőre úgy tűnik, nálunk is olaszrizling lesz, teljesen beleszerelmesedtem, pedig, tényleg nem vagyok zöldpárti :)
Az alsó oldali, kék, gyerekmintás, szintén öntapadós minta Domink szobájában lesz. Hozzá már lett véve egy kis doboz kék falfesték, de egyre inkább szemezek az Abszint nevezetű Supralux festékkel.
Lolánk szobája rumpuncs színű lesz, nagyon halvány rózsaszínnel és a lentebb látható virágokkal kombinálva.

2 megjegyzés:

Fuchs József írta...

Így leírva jól hangzik, de látom még nagyon sokat kell dolgozni, míg meg is valósul.
Mindig örömmel tölt el mikor végre nem úgy vásárolnak, "hogy kérek 6 tekercs tapétát a szoba becsomagolásához".
Szívesen látom a kreativitást, és hála, egyre többen mernek egyedi színekkel, csíkokkal, mintákkal variálni.

További jó munkát:
Fuchs József

Névtelen írta...

Kedves József!

Örülök, hogy ránk talált és ez úton is köszönjük a gyors kiszolgálást :)Már nagyon várom, hogy a helyükre kerülhessenek a dekorációk! Sokat fog dobni a házon :)

B&B