2009. április 26., vasárnap

Kész a lépcső


Vagyis kész van álmaim lépcsője :) Nem túl meredek, nem túl lapos és BETON. Hogy ez miért lényeges? Szüleimnél vasvázas lépcső van, fa lépcsőlapokkal. Itt szintén, ráadásul csiga. Egyszerűen utálom, hogy száll a por alatta, utálom, hogy nem lehet normálisan letakarítani, sok az olyan hely rajta, ami nehezen hozzáférhető. Persze az sem mellékes, hogy sokkal jobban tetszik nekem a függő betonlépcső. Szóba került az a verzió, hogy teljesen be lesz építve és kis kamra lesz alatta, de nekem az egész ház valahogy elvesztette volna a varázsát. A lépcsőtesthez a födémből lógattak ki vasakat, majd a lépcsőfokokba külön kerültek még. Sajnálom, hogy nem voltam ott, amikor készült, nagyon kíváncsi vagyok a mai napig ennek a menetére.

Lejjebb a fotók az időközben fent is behelyezett ablakokról és erkélyajtókról, illetve a bejárati ajtó a lépcsőről fotózva -apummal a háttérben.

4 megjegyzés:

Erzsébet írta...

Na ez nekem nagyon furcsa belsö vakolás nélkül betenni ablakokat!!!!de gondolom nektek a muszály az ur

Ebdette írta...

Erzsi, ha belső vakolás kész, akkor azt szétbarmolod az ablakok betételekor szerintem...

Erzsébet írta...

bettim nem-nem nekünk ugy volt csinálva nem volt az ablak betételekkel semmi barmolás.ha azok az ablak helyek tuti jo méretek akkor csak bekell tenni öket és nekünk ugye ugy volt, felénk ugy csinálják elöre vakolnak!!!

Ebdette írta...

Végülis tök mindegy mikor kell amúgy betenni, nekünk muszáj volt, kellett a százalék!