2010. január 1., péntek

Elmaradt képek

Első képen az étkezőnk, második, harmadik képeken a majdnem kész lépcsőnk és korlát látható. A lépcső burkolat és a korlát teljes mértékben házi készítésű, a korlát a kovácsoltvas árának töredékéből kijött...Utolsó képen pedig a konyha-étkező.


6 megjegyzés:

Andrea írta...

Nagyon szép minden!

Mária írta...

Nekem nagyon tetszik. Biztosan jól is fogjátok belakni. Ilyenkor különösen érzem, hogy mennyire rossz egy lelakott lakásban lakni.

Ebdette írta...

Köszönöm mindkettőtöknek :)

Pompelmo írta...

Szia Betti,
Gratulálok a csodálatos házatokhoz!

Nagyon megtetszett a konyha színe, anyaga, elrendezése. Megadnád nekem, hogy honnan származik és mennyibe került? Köszönöm előre,

Pom

Ebdette írta...

Szia Pom!
Örülök, hogy tetszik :) A szín supralux, olaszrizling elnevezésű festék, erről is írtam korábban itt a blogban, illetve tettem be színmintát ebből a festékcsaládból. Ha vízzel kicsit higítjuk, akkor kiadós, bár azt írják, hogy szükségtelen higítani, de hidd el, kell! Egy vödörnyihez 1,5-2 dl vizet adtunk.
A konyhabútort készíttettük, színmintát erről is találsz, azt hiszem, egyazon "család" coffe és cream színe. Monoron vettük, de nyilván minden lapszabászatban lehet kapni. http://www.hafem-span.hu/page.php?item=8
A konyha csempéjét brico storeban vettük, a márkáját nem tudom, a színe vanilía. A csempe négyzetmétere azt hiszem, 5-6 ezer Ft körül volt, de ebből csak 2 nm kellett.
A konyhabútor anyagára, talpakkal, csavarokkal, pulttal, vízzárókkal együtt 180e Ft körül volt, ebben a polcok is benne vannak, ugyanazon anyagból. A szekrényekre a foganytúkat interneten rendeltem, körülbelül a bolti ár feléért, bútorszerelvénybolt.hu vagy valami ilyesmi a webáruház neve. Ha beírod google-ba, hogy fogantyú webáruház, elsők közt fogja kidobni. A mosogatótálcát a GK-online webáruházból rendeltük, a csapot a szásztherm webáruházából. Hihetetlennek tűnik, de minden sokkal olcsóbban kijött így, mintha személyesen vásároltuk volna meg!
Remélem, tudtam segíteni, ha kérdésed van, szívesen válaszolok rá :)

Pompelmo írta...

Szia Betti,

köszönöm szépen a pontos leírást.

Hihetetlen, hogy 'egy kis' utánajárással mennyire jó áron kihozható egy ilyen szuper konyha!

Gratulálok még egyszer!
Nagyon büszke lehetsz, hogy ilyen szépen megvalósítottátok a terveiteket. : ))

Üdv,
Pom