2009. augusztus 26., szerda

Bank...

Holnap reggel első utam a CIB Bankba fog vezetni. Most, amikor már végre lassan a finisben vagyunk, most kavarnak be. Eddig az utolsó hitel -és szocpol részlet folyósításának a feltétele az volt, hogy bemutatjuk a jogerős lakhatási engedélyt, illetve leadjuk a maradék számlát. Ma kaptam egy mélt, hogy a feltételek a következőek:

  • Jogerős lakhatási engedély (szerintem már sehol nem hívják lakhatásinak...)
  • Földhivatali bejegyzés
  • Műszaki készültség értékbecslő által történő felmérése (újabb 15 e Ft)...
Ezzel csak annyi a bibi, hogy a hölgyike közölte, hogy hiába a lakhatási engedély, ha pótlásra írják ki pl. a külső hőszigetelést, már nem kaphatjuk meg a pénzt, mivel a szigetelés hiánya ront az ingatlan értékén. TÉnyleg megtehetik ezt velünk???? Eleve tök más feltételeket ígértek akkor, amikor benyújtottuk a hitelkérelmet, csak azért vittük a pótfedezetet, hogy egyben kapjuk meg a pénzt, és annak ellenére, hogy szakaszos folyósítás lett a vége, a pótfedezetet ugyanúgy bevették! Bármit megtehetnek??? Ha neki állok ugrálni, vajon kicsesznek mégjobban velünk????
Ne foglalkozzon már a bank azzal, hogy mire adták ki a használatbavételi engedélyt, hogyha ez volt az egyik feltétele a kettőből a folyósításnak....Undorító...Senkinek nem ajánlom a CIB-et. Mocsok, rohadék bank!

Nincsenek megjegyzések: